Properes lectures: Novembre

Ja tenim aquí el novembre. Dos mesos i acabem l'any! Però no ens avancem. Primer, les lectures programades per aquest mes que encetem. Voleu saber quins són els llibres triats?

Sang calenta de la Irène Némirovsky i traducció d'Anna Casassas. Tornem a afegir els Petits Plaers de Viena Edicions a les lectures del mes. Seguint la premisa d'intentar planificar certes lectures segons l'època de l'any aquest llibre, amb la seva portada, era un clar candidat a ser llegit aquest mes. De moment cap Petit Plaer m'ha decebut, tampoc cap llibre de l'autora, així que esperem que aquest tampoc!

Amar y ser sabio de Josephine Tey, amb traducció de Pablo González-Nuevo i edició d'Hoja de Lata Editorial. No havia sentit a parlar mai d'aquesta autora, però la portada del llibre em va cridar molt l'atenció. Després, al veure que era un llibre d'una autora britànica, vaig pensar que era una bona adquisió ara que m'he aficionat als autors i autores britànics. No m'havia plantejat mai que la tardor era un bon moment per llegir llibres de misteri, però després de veure per xarxes que per molta gent aquest és el millor moment de l'any per fer-ho, ho provarem.

Els morts no enganyen de Stephen Spotswood, amb traducció de Teresa Graells i editat per Univers. Més misteris per resoldre, aquesta vegada a la ciutat de Nova York. Un altre autor que desconec, però amb aquesta portada, qui no s'arrisca a comprar i a llegir aquest llibre?

Alfred Hitchcock presenta: Cuentos que mi madre nunca me contó. Los relatos favoritos del maestro del suspense. Compilació de relats de diferents autors, a càrrec del mestre del suspens Alfred Hitchcock, en una edició de Blackie Books. D'aquells llibres que desconeixes, però que de seguida que veus el títol te l'emportes cap a casa. Amb ganes de saber quins són aquests llibres que la mare de Sir Hitchcock mai li va llegir ni explicar.

Acompanyaran a aquestes lectures Grandes esperanzas, de Charles Dickens, llibre que havia triat pel #Victober però que he estat incapaç d'acabar a temps. I Dracula, de Bram Stoker, llibre en format electrònic que vaig començar el mes d'octubre. I quin patiment amb la seva lectura!

I vosaltres, ja sabeu què llegireu aquest novembre?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...