Resum de lectures: Desembre. I properes lectures: Gener

En l'entrada anterior ja us vaig compartir la majoria de les meves lectures del mes de desembre, totes elles per a participar en el #booktiqueclnadal. Però encara hi ha hagut temps d'una lectura més.

Púding de Nadal, de Nancy Mitford. Traducció de Núria Parés i il·lustracions de Jacobo Muñiz. Editat per Univers ★★★★ Un llibre molt british que ens porta a passar les vacances de Nadal a Compton Bobbin en companyia d'una colla ben curiosa. 
Ha estat una lectura molt divertida i entretinguda. Llibre ideal per passar una molt bona estona tot gaudint de la ironia i l'humor anglès.

I quines seran les lectures per aquest mes de gener? A part d'arrossegar encara L'orígen de les espècies i Dracula m'he planificat dues lectures per començar l'any:

Una cambra pròpia, de la Virginia Woolf. Amb traducció d'Helena Valentí i editat per La Temerària Editorial. Si es fan propòsits pel nou any s'han de complir, així que comencem l'any amb unes de les meves pendents: la Virginia Woolf. No sé si no seria millor començar amb alguna novel·la seva, però ens arriscarem amb aquest llibre que recull les conferències que l'autora va donar a les escoles universitàries per a dones a la Universitat de Cambridge.

On ets, món bonic, de Sally Rooney. Traducció d'Octavi Gil Pujol i publicat per Edicions del Periscopi. Primer llibre de l'autora que llegiré, i sense tenir gaire clar quines poden ser les meves sensacions quan l'acabi. Seré de les persones a qui ha encantat? O de les que pensa que no n'hi ha per tant? Ja us ho explicaré el mes que ve...

I vosaltres, ja sabeu el què llegireu aquest gener?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...