Properes lectures: Juny

Ja tenim aquí el mes de juny! El maig m'ha passat tant de pressa que gairebé no penso ni en escriure aquesta entrada! Amb quins llibres donaré la benvinguda a l'estiu?

Infeliç, d'Ivan Turguénev amb traducció de Jaume Creus. Publicat per Viena Edicions. Igual que ja van fer l'any passat per aquestes dates @elsbookhunters ens tornen a proposar el hashtag #JunyNòrdic per ajudar-nos a passar millor la calor de l'estiu. La literatura nòrdica no ocupa cap lloc destacat en els meus prestatges, així que provarem si aquest Petit Plaer hi pot encaixar o haurem de convertir el #JunyNòrdic en el #JunyRus...

A l'horitzó, d'Hernán Díaz. Traducció de Josefina Caball i publicat per Edicions del Periscopi. Tot i que, segons la sinopsi, la història d'aquest llibre tingui lloc als Estats Units, els seus protagonistes són dos joves suecs. N'hi haurà prou amb això per fer-li un lloc al #JunyNòrdic?

¡Es la microbioa, idiota!, de la Dra. Sari Arponen. Publicat per Alienta Editorial. Ara mateix estic realitzant un post-grau sobre la microbiota, així que quin millor moment per llegir aquest llibre? Per acabar de fer-ho venir bé: tot i que actualment estigui residint a Espanya, la Dra. Arponen és finlandesa.

No són moltes les lectures triades per aquest mes, però encara n'arrossego dues de maig, així que val més no emocionar-se gaire... I vosaltres, què llegireu aquest mes? Participareu del #JunyNòrdic?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...