Properes lectures: Juliol

Juliol, mes de vacances escolars i del #BlackHistoryJuly a bookstagram. Doncs anem a buscar lectures adients per aquests dies, no?

Anna de Teules Verdes, de Lucy Maud Montgomery, amb una breu presentació de la seva neta Kate Macdonald Butler i epíleg de Margaret Atwood. Il·lustracions d'Antonio Lorente, traduït per la Mariona Arabia Ventura  (@meyonbook) i publicat per Baula. Edició preciosa d'aquest clàssic de la literatura infantil escrit el 1908. Què millor per passar el juliol que un llibre de literatura infantil?

Cendra. Història d'una nena i del seu monstre, de Jonathan Auxier. Traducció de Jordi Martín Lloret i publicat per Blackie Books. Llibre descobert gràcies al canal de Youtube de la Laura Rubio on en parlava meravelles, i com quan parla de llibres veig que coincidim bastant en els gustos lectors vaig decidir que l'havia de llegir. A part que la portada és preciosa... Més literatura infantil-juvenil per aquest mes de juliol, i també d'un autor canadenc, com la Lucy Maud Montgomery.

La meitat evanescent, de Brit Bennett. Traducció de Marc Rubió i publicat per Edicions del Periscopi. I Els nois de la Nickel, de Colson Whitehead. Traducció de Laia Font i Mateu i publicat per Edicions del Periscopi. Aquests dos llibres ja porten temps en els meus prestatges esperant a ser llegits, així que quin millor moment que el juliol aprofitant el #BlackHistoryJuly? Una iniciativa de Trotalibros que pretén donar visibilitat als autors negres. Amb moltes ganes d'estrenar-me seguint aquesta iniciativa! I amb moltíssimes ganes de llegir aquests dos llibres, esperem que les expectatives tan altes que porto no em traeixin!

I vosaltres, ja sabeu què llegireu? Us afegireu al #BlackHistoryJuly?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...