Resum de lectures: Agost

Un altre mes que se'ns en va... Acomiadem l'agost i donem la benvinguda al setembre, així que toca repassar quines han estat les lectures del mes. Aviso que no ha estat un mes productiu en quantitat de lectures, però sí en número de pàgines llegides tot i haver acabat només un llibre...

Llibres acabats:

El nàufrag feliç, de Ramon Folch i Camarasa. Publicat per Viena Edicions dintre de la col·lecció Petits Plaers ★★★★★ Un antic escriptor d'èxit, que ara es dedica a traduir llibres tècnics, pateix un petit accident de trànsit i es troba havent de fer repòs durant una temporada per una fractura al canell. Aprofitant aquestes "vacances" forçades es dedicarà a recordar com va conèixer la Maria, i com va canviar la seva vida arran de tenir-la a ella al costat. 
Una història d'amor en la que a cada pàgina no pots evitar un somriure, però tampoc pots evitar acabar la lectura del llibre plorant com una Magdalena. Però tot i les llàgrimes llegir-lo és un absolut plaer, tant per la història com per la manera d'escriure de l'autor. No n'havia llegit res, i crec que no serà pas l'últim llibre seu que llegeixi. Ja està a la llista dels meus Petits Plaers preferits.

Llibres començats:

Guerra i Pau, de Lev Tolstoi. Traducció de Carles Capdevila i publicat per Edicions 62. El culpable que el mes d'agost no hagi estat un mes productiu en quantitat de lectures és aquest tros de llibre (per número de pàgines i per ser un clàssic de la literatura universal). Haver-lo començat per fi després de molt de temps agafant pols al prestatge de casa, i no abandonar-lo a mitja lectura, ja és tot un èxit lector.

Poesía completa, d'Anne Brontë. Versió bilingüe amb traducció de Xandru Fernández i publicat per Alba Editorial. Com sembla que m'estic aficionant a això de llegir poesia no vaig poder evitar comprar, i començar de seguida, aquest recull de tota l'obra poètica de la petita de les Brontë. Va ser amor a primera vista quan el vaig veure, i de moment no m'ha decebut pas.

El Protocolo Wahls, de la Dra. Terry Wahls. Amb traducció d'Alejandro Pareja Rodríguez i publicat per Gaia Ediciones. Llibre interessantíssim (i encara no he llegit ni la meitat del llibre) sobre el protocol que la Dra. Terry Wahls va crear arran de diagnosticar-li Esclerosi Múltiple. Puc dir ja que serà un llibre que consultaré sovint.

I vosaltres, què heu llegit aquest mes d'agost?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...