Resum de lectures: Febrer

El mes més curt de l'any ha acabat, així que toca repassar les lectures de febrer. La veritat és que aquest no ha estat un mes gens productiu en lectures: entre estudis, Carnaval i vida social el temps per a la lectura ha estat escàs i només he pogut acabar un dels llibres començats el mes de gener.

Llibres acabats:

L'inesperat i altres contes, d'Isabel-Clara Simó. Publicat per Edicions Bromera ★★★★ Recull de contes que aplega diferents relats inèdits de l'autora, escrits durant l'última etapa de la seva trajectòria.
Si hagués de definir-lo no hi ha millors paraules que les de la contracoberta del llibre, que ens defineixen a l'autora com a "irreverent, irònica, divertida, desvergonyida i sempre brillant". I si aquests són els adjectius que poden definir a l'autora, també poden definir a aquests contes i, ja que hi som, a bona part de la seva obra o, com a mínim, a la que jo he llegit.

Llibres començats:

La pomera i altres contes, de la Daphne du Maurier. Publicat per Les Altres Herbes. Amb una mica més de la meitat del llibre llegit té molts números de ser una de les millors lectures de l'any (i com aquell qui diu l'acabem de començar...). A veure com continua, però la cosa promet, i molt.

Continuo amb el llibre de la lectura conjunta del mes de febrer de #ElReducteCatalà, Orgull i prejudici, que espero acabar en breu. I tot i que sembli mentida encara arrossego el llibre El Protocolo Wahls... voleu dir que l'acabaré algun dia?

I vosaltres, què heu llegit aquest mes de febrer? Heu tingut un mes més productiu que el meu?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de lectures: Juny

Resum de lectures: Febrer

Si t'ha agradat... t'agradarà...